Munkaerő-közvetítés

Önnek is gondot okoz

 • megtalálni a megfelelő kollégát?
 • nincs ideje a hosszadalmas kiválasztási folyamatokra?
 • már minden ismerősét bevonta a keresésbe, mégsem sikerült?

Akkor Önnek ajánljuk munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk, melynek keretében erős HR csapatunk és szakmailag elismert IT-s kollégáink rövid határidővel választják ki az Önök cége számára legrelevánsabb tapasztalattal rendelkező jelölteket. Munkatársaink a kapcsolatfelvételtől a szakmai interjún túl a személyiség jegyeit is alaposan mérlegelik, hogy Önök a már meglévő csapatuk értékes, és kiváló tagját találják meg általunk.

Önnek eközben mi a teendője?

Csak adja meg a szempontokat, paramétereket és hétköznap érjen oda a gyerekért az iskolába, hétvégén menjen el a családdal kirándulni, vagy moziba, mi minden mást intézünk!

Szolgálatásunkat sikerdíj alapon nyújtjuk Megbízóinknak, garanciavállalással, vagyis, ha a kiválasztott munkavállaló munkaviszonya próbaidő alatt megszűnik, úgy 30 napon belül egyszeri alkalommal új jelöltet biztosítunk immár díjmentesen.

Kifejezetten egy projektmunkára keres kollégát? Rövid, vagy középtávon gondolkodik? Nem szeretné a személyi állományát növelni?
Ebben az esetben a Time&Material szolgálatásunkat Önnek találták k! Vegye igénybe Informatikai területen (a teljesség igénye nélkül: bank, közigazgatás, telekommunikáció) jelentős tapasztalattal rendelkező szakértőinket, szakértői gárdánkat. A junior szinttől a seniorig nálunk mindent megtalál, legyen szó akár tesztelésről, akár fejlesztésről, vagy projektvezetésről. A munkakörre alkalmas kollégák önéletrajzát, szakmai tapasztalatát igazoló referencialistáját a rendelkezésükre bocsátjuk, így Ön biztos lehet a választásában.

Nincs megfelelő irodája, infrastrukúrája a projekt végrehajtásához? Erre is tudunk megoldást, kollégáink akár távoli munkavégzéssel is Önök rendelkezésére tudnak állni a saját irodánkból.

Az Ivilena a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó erőforrás piacon elsők között kínál szolgáltatásként szakértői csapatokat ügyfelei számára az üzleti folyamatokat támogató alkalmazások technológiai megvalósításához. Az új konstrukció közel minden problémától mentesíti a megrendelőket, mivel az Ivilena teljes egészében magára vállalja a megfelelő szakember kiválasztását, esetleges későbbi pótlását, a csapat szakértői összetételének meghatározását, kialakítását, a csapattagok szakmai és vezetői továbbképzését, valamint üzleti adminisztrációját.

A csapatokat minden egyes esetben az adott feladathoz igazítunk, a megfelelő létszámmal, összeszokott szakemberekkel. A tervezést segíti, hogy a csapatért mindig pontosan annyit kell, hogy fizessen a megrendelő, amennyi időre valójában szükség van rá, így napi- vagy havidíj konstrukcióban is elérhető.

Ajánlatunk

 • JAVA EE FEJLESZTŐ SCRUM, AGILIS CSAPAT
 • TERMÉK TERVEZŐ CSAPAT
 • ARCHITECT BOARD
 • ÜZEMELTETŐ CSAPAT
 • DEVOPS CSAPAT
 • FOLYAMATFEJLESZTŐ ÉS PROJEKTVEZETŐ TEAM
 • TESZTELŐ CSAPAT

TERMÉK TERVEZŐ CSAPAT

Az online webes és mobil szoftver termékek tervezéséhez ajánljuk termék tervező csapatunkat, amelyik akár az ötlettől kezdődően az üzlet segítségére van. Üzleti elemzőink segítenek a szkóp meghatározásban és az üzleti elemzői terv elkészítésében, amelyben a szervezetről, folyamatokról készült analízis, technológiai javaslatok alapján specifikálják az optimális megoldást, erőforrásokat és a szükséges kivitelező csapatot. Mindezek alapján UI/UX tervezőink korszerű eszközökkel készítik el a trendhez igazodó és ergonómiailag legmegfelelőbb felületet.

Javasolt alap termék tervező csapat:

 • 1 fő szenior üzleti- / informatikai elemző
 • 1 fő szenior UI/UX tervező

A szolgáltatás elérhető már 300.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

ARCHITECT BOARD

Komplex üzleti- és informatikai elemzéshez, nagyvállalat technológiai stratégiájának kialakításához, több rendszert érintő architektúrák tervezéséhez kínáljuk architect board csapatunkat, amely kiváló, 10+ év tapasztalattal rendelkező szakértőkből áll. Pénzügyi, ipari, közmű, kereskedelmi, szolgáltatói és más üzleti területeken megszerzett tudásuk alapján a jó gyakorlatok tárházából az adott üzlet számára legmegfelelőbbeket alkalmazzák a tervezés során.

Javasolt alap architect board csapat:

 • 1 fő szenior üzleti- / informatikai elemző
 • 1 fő szenior architect

A szolgáltatás elérhető már 300.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

ÜZEMELTETŐ CSAPAT

Nagyvállalati és Start-up vállalkozások mikro, de rugalmas bővítésére alkalmas infrastruktúrájának üzemeltetéséhez kínáljuk üzemeltető csapatunkat, amely mindig az üzlet elvárásainak megfelelő szolgáltatási szintet biztosítja, dedikált alkalmazás gazdával és infrastruktúra üzemeltetőkkel.

Javasolt alap üzemeltető csapat:

 • 1 fő dedikált alkalmazás gazda, üzemeltető
 • 1 fő infrastruktúra üzemeltető

A szolgáltatás elérhető már 150.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

DEVOPS CSAPAT

Az üzleti igények gyorsabb kiszolgálása, így a fejlesztési folyamatban a változtatás igénye és a megvalósítás közötti idő csökkentését megcélzó, Agile alapokon működő DevOps kultúrában élő csapatunk segítségével a legkorszerűbb fejlesztői csapatot kínáljuk, amely közel folyamatos fejlesztést és megoldásszállítást biztosít az üzlet számára. A kollégák minden ehhez szükséges fejlesztői, üzemeltetői környezetet ismernek, így napi szinten alkalmazzák a konténer, CI és felhőalapú infrastruktúra megoldásokat.

Javasolt alap DevOps csapat:

 • 1 fő szenior, vezető fejlesztő
 • 2 fő szenior fejlesztő

A szolgáltatás elérhető már 360.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

FOLYAMATFEJLESZTŐ ÉS PROJEKTVEZETŐ TEAM

Nagyvállalati üzleti, informatikai folyamatok elemzéséhez, azok kibővítéséhez, transzformációjához és az azokból inicializált projektek szakszerű menedzseléséhez kínáljuk szenior szakértő csapatunkat, amely Six Sigma, Lean, ITIL és PRINCE2 irányelvei alapján dolgoznak. Az elemzés során analízist végeznek az adott szervezeten, folyamatokon, majd létrehozzák az elemzői tervet, benne a javasolt megoldásokkal, specifikációkkal, megfelelően dokumentálva. A projekt inicializáció során a projekt menedzser az üzleti elemzés tervei alapján tervezi meg az erőforrásokat és az ütemezést a projekt büdzséjéhez igazítva.

Javasolt alap folyamatfejlesztő és projektvezető csapat:

 • 2 fő szenior üzleti- / informatikai elemző
 • 1 fő szenior projekt vezető

A szolgáltatás elérhető már 420.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

JAVA EE FEJLESZTŐ SCRUM, AGILIS CSAPAT

Java EE alapú projektek megvalósításához, többéves fejlesztési tapasztalattal rendelkező fejlesztő csapatot biztosítunk, ahol a tagok a SCRUM, Agilis módszertant alkalmazva valósítják meg a nagyvállalati megoldást. Egy fő vezető fejlesztő irányítja a csapatot, aki folyamatosan kapcsolatot tart a megrendelői oldallal és koordinálja a csapat tevékenységét. A csapat összetételét az eddigi tapasztalatok alapján további két fő szenior, junior és tesztelő kollégával is erősítjük, lefedve a fejlesztési folyamat minden fázisát. A szakértők ismerik és alkalmazzák a Java EE fejlesztői platformot, Spring keretrendszert, rendelkeznek perzisztens adatok kezelésére alkalmas API ismerettel, jártasak a REST architektúrák magvalósításában, illetve a Frontend oldali fejlesztéseknél különböző JavaScript keretrendszerekkel, mint például az AngularJS vagy a React.

Javasolt alap SCRUM csapat:

 • 1 fő vezető Java EE fejlesztő
 • 2 fő szenior Java EE fejlesztő
 • 1 fő junior Java EE fejlesztő
 • 1 fő szenior tesztelő

A szolgáltatás elérhető már 550.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

TESZTELŐ CSAPAT

A szoftverfejlesztés minden fázisában gondoskodunk a termék minőségbiztosításáról, jelentősen növelve a megbízhatósági faktort, a bevezetésre kerülő megoldás minőségét. Tesztelő csapatunk teszt tervezéssel, teszt eszköz kiválasztással, folyamat kiválasztással, teszt menedzsmenttel, teljes teszt lebonyolítással és bevezetés támogatással is segíti a fejlesztést, mindig az adott feladatnak megfelelő módszertan alkalmazásával. A szoftver fejlettségétől, architektúrától és folyamattól függően a csapat manuális-, automata-, terhelés- és biztonsági- tesztelő kollégákat alkalmaz.

Javasolt alap tesztelő csapat:

 • 1 fő szenior vezető teszt tervező kolléga
 • 2 fő szenior manuális tesztelő
 • 2 fő junior manuális tesztelő
 • 2 fő szenior teszt automatizáló szakértő
 • 1 fő szenior terhelés teszt szakértő
 • 1 fő szenior biztonsági teszt szakértő

A szolgáltatás elérhető már 550.000 Ft / nap díjért. Kérje igényeinek megfelelő egyedi ajánlatunkat!

A fenti összeállítások csak példa jellegűek, azoktól az igényeknek megfelelően el tudunk térni, egyéni összeállításokat tudunk eszközölni. Személyre szabott ajánlatokért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vezető pozíció betöltéséhez nem elegendő egy hirdetés feladása, vagy adatbázisok böngészése, sok éves rutinunkkal, és kapcsolatrendszerünkkel saját nevelésű, vagy olyan ismerősi körből tudunk magasan kvalifikált szakembereket ajánlani, akik mellett felelősséget tudunk vállalni.

Kompetenciáink

Java EE fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák, OCA Java programmer minősítés, Java EE, Spring, JPA, JDBC, JSP, JSF JBPM, JMS, MQ, WebService, git, svn, ant, maven, gradle, Tomcat, GlassFish, Weblogic, Websphere, JBoss, Eclipse, Netbeans, IntelliJ, BIRT, JasperReports, CI Jenkins, Agile

Frontend fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák, HTML5, CSS, LESS, JavaScript, JQuery, DOJO, ext-js, AngularJS, Bootstrap, Agile

Backend fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák, SQL, SQL tuning, PL/SQL, Oracle, MSSQL, MySQL, PostrgeSQL, SQLite, Oracle Forms / Reports

Tesztelő

junior és szenior szintű kollégák, manuális és automatizált tesztelés, teljesítmény tesztelés, ISTQB minősítés, HP QC, Selenium, SilkCentral, SpiraTest, Jmeter, Jira, Youtrack, Redmine, Mantis

Mobil fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák, natív mobil fejlesztési tapasztalat, Android, Swift, Objective C, Cocoa Frameworks, Android SDK, RESTful JSON API-s, IOS és Android design guidelines, Agile

C++ fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák, C++, Qt framework, Windows API, OSX, Linux, Objectiv C, Agile

C# fejlesztő

junior és szenior szintű kollégák

Projekt Manager, Business Analyst, Scrum Master, Rendszerszervező, stb.

Amennyiben érdekli Önöket a lehetőség, akkor akár rövid, akár hosszú távon is együtt tudunk működni, sőt adott esetben folyamatosan biztosítani tudjuk Önöknek a szükséges munkaerőt, az informatikai szakembereket Magyarországon, de akár külföldön is.